Naar de inhoud Naar de footer

Wie zijn wij

Nancy Kabalt : Partner

Nancy op LinkedIn

Ik ben Nancy, een zeer bevlogen consultant en interim manager in de energiesector. Het werken in de energietransitie en het benutten van de kracht van diversiteit vormen mijn drijfveren.

Nadat ik jaren geleden mijn vwo-diploma behaalde, ging ik voor een jaar het avontuur aan op een high school in Amerika. Eenmaal terug in Nederland studeerde ik binnen 4 jaar af aan de UvA. Mijn eerste echte job-uitdaging vond ik bij Giant Bicycles, waarna ik via Dotcom mijn intrede in de energiesector maakte. Inmiddels ben ik vele mooie ervaringen rijker in de energiesector.

Ik vind het geweldig om als consultant met het team van Windkracht 5! het verschil te kunnen maken voor onze klanten. Zonder omlijnde kaders én met het oog gericht op elke unieke klant. Met mijn talent en expertise zorg ik voor duurzaam gedragen veranderingen binnen organisaties. Voor mij is het belangrijkste dat deze veranderingen bestaan uit de combinatie van grote veranderingen die plaatsvinden in de buitenwereld met het opbouwen van nieuwe teams om die veranderingen het hoofd te bieden. Mijn kracht zit in het laten slagen van samenwerkingen. In mijn ogen zijn het de mensen die de transities maken in bedrijven. Als ik weer vertrek zijn het de mensen die de kar trekken. Dat is voor mij echt onherstelbare vooruitgang!