Naar de inhoud Naar de footer

Windkracht 5 breakfast booster

Breakfast Booster: Kennisdeling, een kans of gemiste kans voor de Nederlandse kenniseconomie?

Windkracht 5 organiseert 4x per jaar een online Breakfast Booster over actuele onderwerpen die spelen in de energietransitie. Onze eigen Edwin Groot – Kabalt gaat tijdens deze interactieve ontbijtsessies in gesprek met inspirerende en motiverende mensen uit het bedrijfsleven die zich inzetten om de energietransitie te versnellen. En net als Windkracht 5 een grote bijdrage leveren aan een betere wereld!

Upcoming

Welke toekomstvisie hebben de tafelgasten op de verduurzaming van de woningbouw? En wat voor invloed hebben de stikstofmaatregelen en zero emissie zones op de verduurzamingsprojecten in de bouw? Welke belangrijke speler(s) in de sector zijn aan zet voor een versnelling van de verduurzaming?

Tijdens deze Breakfast Booster gaat gespreksleider Edwin Groot met twee tafelgasten op zoek naar antwoorden op deze en meer prangende vragen. Kom er met tafelgasten Teun Bokhoven (voorzitter TKI Urban Energy) en Marjet Rutten (Duurzaam gebouw expert/innovator in de bouw-, installatie- en vastgoedsector) achter welke verduurzamingsontwikkelingen in de woningbouw er spelen en welke kansen en hick-ups er liggen.

  • Datum: Donderdag 28 September 2023
  • Tijd: 08.30 – 09.30 uur
  • Naam: Breakfast Booster: Verduurzaming van de woningbouw: wie is aan zet?

Terugkijken