Naar de inhoud Naar de footer

Windkracht 5 nieuws

Nieuws

Breakfast Booster terugkijken: De energietransitie op topsnelheid: hoe houden we dit vol?

19 december 2023

Tijdens deze Breakfast Booster ging gespreksleider Edwin Groot met twee tafelgasten op zoek naar de antwoorden op deze en meer prangende vragen. Kom er met tafelgasten Laetitia Ouillet (Specialist warmtetransitie/energiemarkt) en Kristel Lammers (directeur NP RES) onder andere achter wat de belangrijkste keuzes zijn van het Nationaal Plan Energiesysteem (NPE) en de Regionale Energie Strategie (RES).

Lees verder
Blog

De fascinerende energiesector

18 december 2023

Ik ben geboren met de drive de wereld een betere plek te maken. Om die reden heb ik de afgelopen jaren als consultant in de sector noodhulp en ontwikkelingssamenwerking gewerkt. Mijn doel was om deze organisaties effectiever te laten werken en gebruik te maken van lessen die eerder zijn geleerd. Begin 2023 ben ik overgestapt naar de energiesector…en ik krijg nu regelmatig de vraag wat mij motiveerde om deze switch te maken. […]

Lees verder
Nieuws

Breakfast Booster terugkijken: Verduurzaming van de woningbouw: wie is aan zet?

01 oktober 2023

Tijdens deze Breakfast Booster ging gespreksleider Edwin Groot met twee tafelgasten op zoek naar antwoorden op deze en meer prangende vragen. Kom er met tafelgasten Teun Bokhoven (voorzitter TKI Urban Energy) en Marjet Rutten (Duurzaam gebouw expert/innovator in de bouw-, installatie- en vastgoedsector) achter welke verduurzamingsontwikkelingen in de woningbouw er spelen en welke kansen en hick-ups er liggen.  

Lees verder

Breakfast booster

Windkracht 5 organiseert 4x per jaar een online Breakfast Booster over actuele onderwerpen die spelen in de energietransitie. Wil jij ook eens een Breakfast Booster online bijwonen? Dat kan!

Meld je nu aan
Breakfast Booster terugkijken: De energietransitie op topsnelheid: hoe houden we dit vol?