Naar de inhoud Naar de footer

wat doen wij

Windkracht 5 gelooft in de kracht van samenwerking binnen organisaties. Door bestuurlijke ervaring en mensenkennis te combineren, stimuleren wij samenwerking en overtreffen wij verwachtingen. Wij dragen bij aan duurzame energietransities, benutten talent optimaal en omarmen innovatie, altijd met het oog op een betere wereld en organisatorische groei.

Samenwerking in organisaties

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.
Wij creëren, stimuleren en verbeteren de samenwerking tussen en binnen organisaties, zodat ze de uitdagingen waarvoor ze staan beter aankunnen. Wij combineren bestuurlijke en methodische ervaring met mensenkennis en een groot netwerk.

Wij geloven dat als er goed samengewerkt wordt tussen mensen in organisaties, verwachtingen overtroffen worden.

Transitie & duurzaamheid

Wij creëren onherstelbare vooruitgang
Wij dragen bij aan versnelling van de (energie)transitie door projecten te realiseren die een duurzame impact hebben binnen organisaties. Wij kennen verschillende organisaties (binnen en buiten de energiesector) en verbinden deze met elkaar. Op deze manier dragen we bij aan een betere wereld.

Talent & opleiding

We worden steeds een stukje beter
Wij geloven dat het talent dat in mensen zit beter benut kan worden en we besteden hier veel aandacht aan. Zowel binnen onze organisatie, maar ook bij onze klanten. Wij zetten mensen in op hun talent. Ons uitgangspunt is dat elke medewerker de organisatie een stukje beter kan maken.

Visie & innovatie

In de kern van moeilijkheden, schuilen mogelijkheden
Wij hebben een eigen visie op organisaties en leiderschap. Wij vinden het belangrijk dat er naar alle talenten in de organisatie gekeken wordt en dat nieuwe methoden en technieken ingezet worden waar mogelijk. Wij omarmen innovaties en zorgen ervoor dat ze binnen jouw organisatie werken.