Naar de inhoud Naar de footer

Arbeidsvoorwaarden Windkracht 5

Onze mensen zien wij als ons belangrijkste kapitaal binnen Windkracht 5. Een duurzaam fundament is daarom zeer essentieel voor ons. Daarom zetten wij mensen graag in hun kracht, niet alleen door ze te laten ontwikkelen en mooie projecten aan te bieden, maar ook door zorg te dragen voor goede secundaire voorwaarden en een gezonde werk-privé balans.

Primaire arbeidsvoorwaarden

Bij ons bedraagt een fulltime werkweek 40 uur.

Wij bieden je een boven marktconform salaris.

Als je bij ons werkt heb je met een fulltime arbeidsovereenkomst (40 uur) recht op 25 vakantiedagen per jaar. Wettelijk heb je recht op 20 vakantiedagen. Wij bieden dus 5 extra vakantiedagen per jaar!

Je hebt bij ons recht op een vakantietoeslag van 8% over het brutosalaris over de periode mei van een vorig jaar tot en met april van het lopende jaar.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij stellen een elektrische leaseauto ter beschikking ten behoeve van de uitoefening van je functie. De cataloguswaarde van deze elektrische auto is max. € 45.000, -. De auto mag ook voor privédoeleinden worden gebruik, waarbij – indien van toepassing- de fiscale bijtelling hiervoor voor je eigen rekening komt.

Je kunt een aanvullende bonus ter grootte van maximaal bruto maandsalaris, uitbetaling in januari – afhankelijk van persoonlijke doelstellingen verdienen. Na 6 maanden dienstverband kun je aan deze regeling deelnemen.

Wij bieden je de mogelijkheid om in de vorm van certificaten mee te delen in het bedrijfsresultaat.

Je ontvangt van ons een Lenovo laptop (voor zakelijk gebruik). Deze laptop mag ook gebruik worden voor privé.

Met collega’s plezier hebben, successen vieren en ontspannen is voor ons onmisbaar. Windkracht 5! organiseert activiteiten waar je samen met je collega’s aan mee kunt doen. Zoals de maandelijkse vrijdagmiddagborrel, het jaarlijkse bedrijfsuitje en kerstfeest. En we doen ook elk jaar mee aan de Swim Challenge!

Je kunt, indien gewenst, een 1-op-1 mentor krijgen die je jou helpt de volgende stap in jouw loopbaan te maken.

Je ontvangt een Apple iPhone 12 Pro 128GBGraphite met een zakelijk abonnement.

Groei is belangrijk, zowel voor Windkracht 5 als voor jou persoonlijk. Binnen Windkracht 5 krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zowel professioneel als persoonlijk. Je ontvangt jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget om invulling te geven aan je eigen ontwikkeling.

Bij ons is het uitgekeerde brutosalaris inclusief pensioenbijdrage. Dit kan naar eigen inzicht door jou zelf in een fonds naar eigen keuze worden gestort. Via Windkracht 5! wordt er geen pensioen opgebouwd.

Maak je reis- en verblijfskosten bij het uitvoeren van werkzaamheden in het buitenland? Deze kosten worden door ons vergoed.

Als je geen gebruik maakt van de leaseauto stellen wij voor werk gerelateerd reizen een Ov-kaart ter beschikking. De Ov-kaart is geschikt voor het reizen in de 2e klasse van het openbaar vervoer.

We bieden je de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen met een maximum van 5 dagen. De afrekening vindt plaats in de maand volgend op de maand waarin de aanvraag is goedgekeurd. De waarde van één vakantiedag is het basissalaris verhoogd met de vakantietoeslag.

Wij stellen een thuiswerkbudget beschikbaar voor het aanschaffen van missende middelen, ter hoogte van
€ 750,00. Je kunt één maal per 5 jaar gebruik maken van dit budget. Windkracht 5! zal niet in de middelen voorzien op het moment dat je zelf al in het bezit is van deze middelen.

Binnen Windkracht 5! kiezen we onze werkplek op basis van waar we de meeste waarde kunnen toevoegen en het meest effectief kunnen zijn. Daarom beschikken we niet over een vaste kantoorruimte. Er zijn diverse mogelijkheden om je werkzaamheden te verrichten: op locatie bij de opdrachtgever/klant, op diverse locaties in Nederland of vanuit huis.