Naar de inhoud Naar de footer

Waarom kies jij voor Windkracht 5

Bij Windkracht 5 geloven wij dat ieder talent uniek is. Om het tot volle bloei te laten komen zijn persoonlijke aandacht en vrijheid om het te ontplooien nodig. Daarom investeren we bij Windkracht 5 iedere dag in een sterk inclusieve organisatie waarbinnen iedereen 100% zichzelf kan zijn en vanuit zijn of haar eigen kracht kan werken en ontwikkelen. Want voor excellentie bestaat geen blueprint!

Diversiteit en inclusiviteit

Bij Windkracht 5 mag je zijn wie jij bent! Wij geloven dat de mix van verschillen tussen mensen en hun ideeën elkaar versterken. Iedere dag werken wij aan onze inclusieve organisatie waar iedereen volledig zichzelf kan zijn. Jouw eigenheid verrijkt ons samen.

1-op-1 mentorschap

We zien ieder talent als uniek en investeren hierin met 1-op-1 mentorschap en een maatwerk opleidingstraject. Bij ons staat het delen van kennis, expertise en ervaring centraal. Wij vinden het belangrijk om gezamenlijk ideeën uit te wisselen, de voortgang te bespreken en doelen te stellen voor verdere ontwikkeling. Zo word jij de consultant die jij wilt zijn!

Freedom to amaze

We werken niet vanuit een bepaalde blauwdruk, maar bouwen een organisatie waarbinnen iedereen de ruimte en het vertrouwen voelt om te ondernemen en te excelleren vanuit eigen overtuigingen en ideeën. Jij kunt dit, je hebt zoveel in je mars!

Partnerships

Bij Windkracht 5 vinden we het belangrijk dat iedereen een oprechte connectie voelt met het werk. Om dit kracht bij te zetten bieden we de mogelijkheid tot een aandeel in de organisatie. Wij werken met elkaar en niet voor elkaar!

Duurzaam fundament

Onze mensen zien wij als ons belangrijkste kapitaal binnen Windkracht 5. Een duurzaam fundament is daarom zeer essentieel voor ons. Daarom zetten wij mensen graag in hun kracht, niet alleen door ze te laten ontwikkelen en mooie projecten aan te bieden, maar ook door zorg te dragen voor goede secundaire voorwaarden en een gezonde werk-privé balans.