Werken bij Windkracht 5

Volg ons LinkedIn
werken bij windkracht 5

Waarom kies jij voor Windkracht 5?

Bij Windkracht 5 geloven wij dat talent uniek is.

Om het tot volle bloei te laten komen zijn persoonlijke aandacht en vrijheid om het te ontplooien nodig.

Daarom investeren we bij Windkracht 5 iedere dag in een sterk inclusieve organisatie waarbinnen iedereen 100% zichzelf kan zijn en vanuit zijn of haar eigen kracht kan werken en ontwikkelen. Want voor excellentie bestaat geen blueprint!

lees meer

Consultant

Windkracht 5 is op zoek naar consultants met aanstekelijke energie!

Wil jij samen met ons het verschil maken en de energietransitie versnellen door projecten te realiseren die een duurzame impact hebben binnen organisaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

bekijk vacature

Kansen en mogelijkheden

Het ontwikkelpad ondersteunt alle (startende) consultants/managers van Windkracht 5 om zo optimaal mogelijk onze kwaliteiten in te zetten.

Lees verder

Selectieproces

Windkracht 5 is altijd op zoek naar consultants met een aanstekelijke energie. Ben jij geïnteresseerd om samen met ons het verschil te gaan maken?

Lees verder

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen zien wij als ons belangrijkste kapitaal binnen Windkracht 5. Een duurzaam fundament is daarom zeer essentieel voor ons. Daarom zetten wij mensen graag in hun kracht, niet alleen door ze te laten ontwikkelen en mooie projecten aan te bieden, maar ook door zorg te dragen voor goede secundaire voorwaarden en een gezonde werk-priv├ę balans. Lees verder