Naar de inhoud Naar de footer

Selectieproces

Windkracht 5 is altijd op zoek naar consultants met een aanstekelijke energie. Ben jij geïnteresseerd om samen met ons het verschil te gaan maken en de energietransitie te versnellen door projecten te realiseren die een duurzame impact hebben binnen organisaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om samen te kijken of jij en Windkracht 5 een match zijn, doorlopen we de volgende 5 stappen:

Stap 1: Match en mailing

Jij bent klaar voor een match met ons? Mail je naam en CV of link naar je LinkedIn profiel!

Stap 2: Digitale intake

Vinden wij jou passen in ons team van Windkracht 5? Dan nodigen wij je uit voor een digitale meet-up om elkaar te leren kennen en te kijken of het een match kan worden!

Stap 3: Presenteer jezelf

Voelen we een match in wording? Dan krijg je een uitnodiging om jezelf te komen presenteren. We ontmoeten elkaar dan in real live!

Stap 4: Persoonlijk gesprek met case

Voelen we beiden de connectie? Dan nodigen we je uit voor een gesprek waarin we verder de diepte met elkaar in zullen gaan en je een casus voorleggen.

Stap 5: Duurzaam fundament

Onze mensen zien wij als ons belangrijkste kapitaal binnen Windkracht 5. Een duurzaam fundament is daarom zeer essentieel voor ons. Daarom zetten wij mensen graag in hun kracht, niet alleen door ze te laten ontwikkelen en mooie projecten aan te bieden, maar ook door zorg te dragen voor goede secundaire voorwaarden en een gezonde werk-privé balans.