Naar de inhoud Naar de footer

Wie zijn wij

Wendy Dubbeld : Associate consultant

Wendy op LinkedIn

Ik ben Wendy, inmiddels ruim 20 jaar actief in de energiesector. Het helder krijgen van ambities en het omzetten van ideeën naar concrete plannen en uitvoerbare acties geeft mij veel energie. Na mijn studies commerciële economie en bedrijfskunde ben ik overgestapt van de telecomwereld naar een energieleverancier.

Met veel plezier heb ik hier diverse senior management functies vervuld op het gebied van strategie en projectmanagement. In 2010 ben ik gestart als zelfstandig adviseur en sindsdien heb ik voor klanten in Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittannië en Japan interessante opdrachten mogen uitvoeren. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven uitdagen, daarom heb ik naast mijn werk een aantal jaren wetenschappelijk onderzoek gedaan naar kenniscreatie. In maart 2020 heb ik mijn proefschrift met succes verdedigd.

Werken in de energiesector is nooit saai. Er gebeurt zoveel, dat het de kunst is om in de veelheid aan informatie, contacten en belangen samen tot gerichte actie te komen. Gelukkig versta ik die kunst goed (als ik zo onbescheiden mag zijn 😉) en word ik daar ook heel blij van! Daarom ben ik bij Windkracht 5 gekomen als associate consultant. Mijn ervaring zit hem voornamelijk in rollen als facilitator van werksessies, adviseur of programmamanager en daarin werk ik graag samen met klanten en collega’s. Bij Windkracht 5 werken collega’s met dezelfde drijfveren en aanvullende invalshoeken en kwaliteiten, waardoor we samen nog meer impact kunnen maken.