Naar de inhoud Naar de footer

Wie zijn wij

Naïma Kassem : Senior manager en consultant

Naïma op LinkedIn

Ik ben Naïma, een gepassioneerde senior manager en consultant. Na mijn studie Technische Bedrijfskunde heb ik diverse management- en bestuursfuncties vervuld. Mijn carrière startte in de commerciële sector maar als snel maakte ik de overstap naar de energiebranche. Deze branche vind ik ontzettend interessant, zowel vanuit maatschappelijke relevantie als vanuit organisatorische en bedrijfskundige aspecten.

Tijdens mijn carrière heb ik geleerd hoe belangrijk het is om samen te werken met verschillende belanghebbende zoals bijvoorbeeld overheden, toezichthouders en partners in de sector. Maar ook het belang van het in spelen op veranderende omstandigheden en hoe je als organisatie wendbaar kunt blijven. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik ervan overtuigd ben dat elke organisatie de potentie heeft om positieve veranderingen teweeg te brengen. Ik heb geleerd dat mijn ervaring in het begeleiden van veranderingen en mijn visie op de sleutelrol van mensen in elke transitie het verschil kan maken voor onze klanten.

Vol overtuiging heb ik de overstap naar Windkracht 5 gemaakt omdat ik hier met mijn talent kan bereiken wat ik graag wil, mensen raken en impact maken! Bij Windkracht 5 maakt het niet uit waar je vandaan komt, hoe je eruit ziet of wat je voorkeur is, hier kun je gewoon zijn wie je bent en waar je zelf voor staat. Ons team is zeer divers en iedereen heeft een verschillende achtergrond en ervaring. Dit stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te bedenken en juist te leren van elkaars perspectieven. Door de open-minded houding lukt het ons om voorbij conventionele ideeën te denken en te komen tot creatieve oplossingen, die zowel waarde creëren voor onze klanten als voor de samenleving als geheel.

Ik ben erg trots om deel uit te maken van dit team en kijk er naar uit om samen te blijven werken aan een duurzame toekomst.