Naar de inhoud Naar de footer

Wie zijn wij

Jacoline Kool : Senior consultant

Jacoline op LinkedIn

Mijn naam is Jacoline en ik ben geboren met de drive om van de wereld een betere plek te maken. Zowel privé als in mijn werk. Ik geniet ervan om data in te duiken, deze te analyseren en op basis daarvan te adviseren welke veranderingen kunnen worden doorgevoerd.

De energiesector is nieuw voor mij. Na mijn bachelor Sociale Geografie en Planologie en de master International Development Studies heb ik de afgelopen jaren gewerkt als adviseur voor ontwikkelingsorganisaties. De overstap naar de energiesector is voor mij een bewuste keuze. Ik wil mij wil gaan bezighouden met de oplossing van het urgentste probleem waar Nederland op dit moment voor staat: de energietransitie. Mijn ambitie is torenhoog: ik wil dat mijn kinderen opgroeien in Nederland en niet in Utrecht-aan-zee!

Windkracht 5 doet wat we nu moeten doen in Nederland: de energietransitie versnellen. Tijdens de kennismakingsgesprekken was het voor mij daarom al snel duidelijk: Windkracht 5 past bij mij. Het werken met inhoudelijk gedreven, diverse, intelligente collega’s in de energietransitie spreekt mij aan. Binnen het team ben ik gedreven om er op te letten dat wij niet alleen kijken naar de resultaten die wij behalen, maar dat we ook reflecteren op de stappen die gezet zijn om op een constructieve manier hier van te leren. Ik vind het geweldig dat ik deel mag uit maken van Windkracht 5.