Naar de inhoud Naar de footer

Wie zijn wij

Sandeep Punwasi : Business Consultant

Sandeep op LinkedIn

Mijn naam is Sandeep en ik geloof dat je met het creëren van draagvlak gezamenlijk doelen bereikt en daardoor op een duurzame manier impact maakt op de omgeving. Van origine ben ik afkomstig uit Suriname, waar ik na mijn bachelor studie Werktuigbouwkunde aan de TU Delft mijn master Sustainable Energy Technology heb behaald. Een bijdrage leveren aan de energietransitie als maatschappelijke en technische uitdaging is voor mij belangrijk. Ik krijg veel energie door vanuit de technische inhoud continu maatschappelijke impact te creëren!

Door mijn leergierigheid te combineren met goed luisteren, laat ik mijn analyse en creativiteit los om vervolgens tot voorstellen te komen. Ik ben leergierig en hou ervan om mijn kennis op diverse vlakken te verbreden zodat ik die ook weer zo breed mogelijk kan inzetten.

Bij Windkracht 5 ben ik terecht gekomen via Global People. Tijdens de kennismakingsgesprekken was het voor mij al snel duidelijk, dit avontuur aan gaan en samen met Windkracht 5 meegroeien past bij mij! De open en transparante werksfeer in combinatie met de korte lijnen binnen onze organisatie spreken mij aan. Ik vind het bijzonder dat je als medewerker ook invloed kunt hebben op de toekomstkeuzes die wij maken als bedrijf.