Naar de inhoud Naar de footer

Wie zijn wij

Ryco Buffinga : Partner

Ryco op LinkedIn

Mijn naam is Ryco. Het bereiken van tastbare resultaten en het aansturen van meerdere projecten tegelijkertijd geeft mij veel energie! Inmiddels heb ik ruim 14 jaar ervaring in het opzetten, uitvoeren en implementeren van projecten en programma’s bij diverse grote organisaties zoals KPN, ING, Stedin, Alliander en Enexis.

Het schakelen tussen verschillende niveaus binnen organisaties gaat mij gemakkelijk af. In mijn rol als consultant zorg ik ervoor dat ik mensen achter een gemeenschappelijk doel krijg met als belangrijkste factor; het beste in professionals naar boven halen! Als (project)manager heb ik zowel oog voor de mensen die een rol spelen, maar verlies ik ook de (politieke) omgeving niet uit het oog.

Ik vind het belangrijk om in mijn projecten aandacht te hebben voor alle facetten van de verandering. Van organisatiedoelstellingen, visies van directie en werknemers tot de veranderingen in de manier van werken. Elke organisatie is anders en heeft andere tools nodig om duurzame vooruitgang te realiseren. Binnen Windkracht 5! hanteren wij daarom geen vaste modellen, we kijken niet naar kaders maar naar nieuwe mogelijkheden binnen projecten. Waarbij ik mijn eigen invulling kan geven op basis van mijn eigen idee, ervaring en talent!