Naar de inhoud Naar de footer

Wie zijn wij

Marieke Donkervoort : Associate consultant

Marieke op LinkedIn

Mijn naam is Marieke en mijn kracht zit in het creëren van impact. Met mijn enthousiasme en charme in combinatie met mijn integere persoonlijkheid inspireer ik graag mijn omgeving en neem zo de mensen mee in beweging.

Al tijdens mijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam trokken strategie en veranderkunde mijn aandacht. De kunst om organisaties in beweging te krijgen en het denken en doen impactvol te beïnvloeden is mijn passie. Met deze passie voor strategie en uitvoering heb ik mij in diverse bestuurlijke functies bij (energie)bedrijven ingezet om duurzame veranderingen te brengen.

Door een persoonlijke relatie met een van de Windkracht 5 partners ben ik als associate aangesloten. Mijn enthousiasme en vertrouwen in heel Windkracht 5 deel ik graag met mijn netwerk. Want samen creëren wij meer impact. De focus en aandacht om mensen bewust in beweging te krijgen en de durf hebben om de grenzen van overtuigingen, skills en gedrag te stretchen, maakt ons een sterk team!