Naar de inhoud Naar de footer

Wie zijn wij

Maarten Odenkirchen : Consultant

Maarten op LinkedIn

Mijn naam is Maarten, ik krijg enorme energie van het werken met mensen en heb een passie voor het vormen en coachen van teams. Dat sterke teams ontstaan door onderling vertrouwen en verbinding, en door actieve coaching waarbij gedrag en processen concreet gemaakt worden, daar geloof ik echt in!

Al op jonge leeftijd ontdekte ik dat ik geïnteresseerd was in de mensgerichte kant van bedrijven. Mede door deze interesse heb ik tijdens mijn studie bedrijfskunde de minor “Coachend Leiderschap” gevolgd. Met deze opgedane ervaring als leidinggevende en de kennis vanuit mijn studie help ik anderen graag om competent te worden in hun werk. Daarbij vind ik is het belangrijk om duidelijk te zijn over de inhoud, oog voor de persoon te hebben en ruimte voor plezier te maken.

Omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging waarbij ik mijn bedrijfskundige achtergrond en coachingsvaardigheden kan inzetten, bracht ik een bezoek aan De Nationale Carrièrebeurs. Daar kwam ik in contact met Windkracht 5 en werd enorm aangetrokken door de combinatie van professionaliteit, persoonlijk en het warme contact. Bij deze mooie organisatie wil ik graag werken.

De overstap naar Windkracht 5 geeft mij de mogelijkheid om mijn kennis en ervaring in te zetten om de doelen in uiteenlopende situaties te bereiken. Het realiseren van veranderingen wordt steeds complexer, terwijl de ketenafhankelijkheid toeneemt waardoor veranderbereidheid bij samenwerkingspartners noodzakelijk is. Ik zet mij graag in om te bouwen aan situaties waarin de belangen van alle betrokkenen in balans komen. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn kennis, ervaring en passie een waardevolle bijdrage kan leveren aan Windkracht 5 en de energietransitie.