Naar de inhoud Naar de footer

Wie zijn wij

Goziëm Frijmersum : Partner

Goziëm op LinkedIn

Mijn naam is Goziëm en ik ben één van de oprichters van Windkracht 5! Starten van W5! was voor mij een unieke mogelijkheid om met gelijkgestemden kennis, ervaring en bevlogenheid te bundelen en in te zetten voor de energietransitie.

Na mijn technische en bedrijfskundige opleidingen ben ik mij gaan focussen op het verbeteren van assetmanagement, operations en het toepassen van data-gedreven oplossingen. Ik heb in verschillende senior managementfuncties gewerkt voor bedrijven in de energie- en procesindustrie, opererend in Nederland en de UK.

Opgegroeid in Suriname tussen verschillende culturen heb ik geleerd hoe te verbinden met anderen in de samenwerking. Daar zit voor mij de kern van inclusiviteit: jouw rol en verantwoordelijkheid innemen in de groep, zonder de kern van jouw eigen ‘zijn’ aan te passen. Ik vind dat alleen als jij jezelf mag zijn, jouw talenten volledig tot bloei komen. Als bestuurder binnen Windkracht 5! zet ik me ervoor in dat dit dé plek wordt waar de transitie naar de beste versie van jezelf direct bijdraagt aan de transitiedoelstellingen van onze opdrachtgevers.