Naar de inhoud Naar de footer

Wie zijn wij

Ewoud Groot : Business Consultant

Ewoud op LinkedIn

Ik ben Ewoud, de komende jaren ga ik mijzelf binnen Windkracht 5! ontwikkelen tot een ervaren consultant/projectmanager. Na een studie in de richting van duurzame energie heb ik twee jaar gewerkt in de energiesector. Inmiddels ben ik ruim een jaar aan het werk als consultant binnen Windkracht 5!. Kortom, energie zit al grotendeels in mijn DNA. Mijn doel is om de wereld duurzamer te maken, dit zorgt ervoor dat ik een enorme drive heb om een bruikbaar resultaat neer te zetten in de projecten waar ik mee bezig ben in de energiewereld.

Om basiskennis als projectmanager te vergaren heb ik de opleiding PRINCE2 Agile Project Management gevolgd. Deze kennis komt mooi van pas in de projecten die ik doe, natuurlijk iedere keer specifiek afgestemd op de situatie en klant. Structuur en overzicht bieden is voor mij belangrijk binnen de projecten die ik doe. Uiteraard betekent dit niet dat ik mij vast houd aan een omlijnde werkwijze. Ik luister juist graag naar mensen en probeer daarmee op een zo breed mogelijk gedragen manier projecten te doorlopen.

Bij Windkracht 5! voel ik me heel erg thuis. De informele sfeer tussen alle collega’s, de korte lijntjes en de enorme schat aan kennis en ervaring van iedereen spreekt mij erg aan. Net als de kans om mezelf verder te ontwikkelingen. Tijdens de tweewekelijkse gesprekken bespreek ik mijn eigen doelen en de voortgang daarvan met een partner. We kijken daarbij naar mijn ontwikkelingen en de kernwaarden van Windkracht 5! Voor mij is dit ontzettend fijn. In de komende jaren wil ik mijn skills nog verder uitbreiden door ervaring op te doen in diverse projecten zodat ik mijzelf blijf ontwikkelen!