Naar de inhoud Naar de footer

Wie zijn wij

Bram Straten : Business Consultant

Bram op LinkedIn

Ik ben Bram, een consultant in de energiesector met een voornamelijk leidinggevende achtergrond. Mijn loopbaan ben ik in 2009 gestart bij Defensie, aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda. In die periode heb ik mezelf goed leren kennen waar ik dankbaar voor ben want al deze lessen en ervaringen kan ik tot op de dag van vandaag toepassen in mijn werk.

Na een studie Militaire Krijgswetenschappen en Internationaal Recht kreeg ik de kans om als managementtrainee bij Alliander te gaan werken. Na dit traineeship heb ik tot 2021 verschillende leidinggevende functies binnen Alliander vervuld en veel ervaring opgedaan in de energiesector. Een mooie nieuwe uitdaging volgde om als consultant voor Windkracht 5! aan de slag te gaan en bij verschillende klanten het verschil te gaan maken in de energiesector!

Mijn energie haal ik uit samenwerken met een groep mensen en met elkaar de gestelde doelen te bereiken. Belangrijk vind daarbij om op sociale wijze met elkaar om te gaan, ervoor te zorgen dat klanten zich gehoord voelen en dat ik acceptatie voor voorgestelde oplossingen kan creƫren in mijn stakeholderveld. Mensgerichte aanpak, waarbij processen en methoden moeten aansluiten op de uitdaging is waar ik voor sta. Verandering begint immers bij mensen!