Naar de inhoud Naar de footer

Wie zijn wij

Anna Maria Middelkamp Hup : Senior Manager en Consultant

Anna Maria op LinkedIn

Mijn naam is Anna Maria, na het behalen van mijn vwo-diploma op Curaçao ben ik op mijn zeventiende naar Nederland gegaan om te studeren. Ik startte met de studie Bedrijfseconomie aan de Haagse Hogeschool en vervolgens behaalde ik de studie Algemene Economie aan de Erasmus Universiteit. Na het afronden van mijn universitaire studie werd ik geprikkeld door het feit dat ik deze met vele hoge cijfers afgerond had, dit in vergelijking met mijn lagere cijfers op de hogeschool. Ik ben mij mede hierdoor steeds verder gaan verdiepen in wat een mens nodig heeft om succesvol te functioneren.

Dit heeft erin geresulteerd dat mijn expertise ‘succesbevorderaar’ is. Ik geniet ervan wanneer ik zaken zo kan organiseren dat er een heldere structuur ontstaat waarin mensen zich herkennen en iedereen optimaal vanuit eigen kracht samen met anderen kan presteren. Dat er een succesflow ontstaat. Dat is wat ik breng en wat ik het allerliefst doe!

Windkracht 5 voelt voor mij als een warm bad. Toen ik op de website las dat er hier gewerkt wordt aan onherstelbare vooruitgang, was ik direct verkocht. Wat een schitterende uitdrukking; had ik hem zelf maar bedacht! Bij Windkracht 5 kijken we naar wat er écht nodig is en bedenken we op maat juist die out-of-the box aanpak die een organisatie een sprong vooruit in de transitie laat maken. Hier kan ik mijn ei helemaal in kwijt. Door het stellen van de juiste vragen, ben ik graag een goede sparringpartner. Ik breng complexiteit terug tot de essentie en creëer helderheid en overzicht, waardoor iedereen weer met frisse energie verder kan.