Naar de inhoud Naar de footer

Samen brengen wij de toekomst in beweging

Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid hebben wij ook dit jaar gekozen om een organisatie te steunen met een donatie in plaats van het versturen van kerstkaarten en -geschenken. Het team van Windkracht 5 heeft gekozen voor het Watoto Wema project van de organisatie Net4kids, want ook wij vinden dat elk kind een kans moet krijgen om zijn of haar eigen toekomst op te bouwen. Een betere wereld begint bij kinderen!

Net4Kids

Net4kids maakt zich al 15 jaar op rij hard voor betere levensomstandigheden voor kinderen wereldwijd. Zij zetten zich met heel veel passie in voor de toekomst van kinderen door bedrijven in Nederland te verbinden met passende, concrete initiatieven in de wereld. Eén van deze concrete initiatieven is het Watoto Wema Centre in Kenia. Dit centrum zet zich in om de talenten van jongeren verder te ontwikkelen en hen te leren deze talenten in te zetten om de eigen gemeenschap te versterken. Met onze donatie ondersteunen wij graag dit prachtige project. Meer informatie over Net4Kids vind je op net4kids.org.

Wij wensen jou fijne feestdagen en een prachtig, energiek en gelukkig 2023. Een ding is zeker; in 2023 brengen wij samen de toekomst nog meer in beweging!

Het team van Windkracht 5
Anu, Bram, Dick, Edwin, Ewoud, Gerhold, Goziëm, Henriëtte, Lieke, Marieke, Naima, Nancy, Ryco, Sandeep en Wendy