Naar de inhoud Naar de footer

Samen brengen wij de toekomst in beweging

Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid hebben wij ook dit jaar gekozen om een organisatie te steunen met een donatie in plaats van het versturen van kerstkaarten en -geschenken. Het team van Windkracht 5 heeft dit jaar gekozen voor Project Energiearmoede van Energiek Halderberge (gemeente in Noord-Brabant) om ons steentje bij te dragen aan huishoudens in energiearmoede.

Project Energiearmoede

Energiek Halderberge is een initiatief van de inwoners van de gemeente. Zij zijn van start gegaan met een pilot om energiearmoede in Halderberge te bestrijden om zo gezinnen met weinig geld te ondersteunen bij het isoleren van hun huis waardoor er minder energie wordt verbruikt. Met de gestegen energieprijzen is energiearmoede een groeiend maatschappelijk probleem. Niet iedereen weet precies hoe je energiebesparende maatregelen kunt nemen of heeft daar geld voor. De energiecoaches van Energie Halderberge komen deze gezinnen helpen met bijvoorbeeld het plaatsen van tochtstrippen, radiatorfolie, een brievenbusborstel of een waterbesparende douchekop. Met onze donatie ondersteunen wij graag het prachtige werk van Energiek Halderberge. Meer informatie vind je hier.

Wij wensen jou fijne feestdagen en een gezond, energiek en gelukkig 2024. Een ding is zeker; in 2024 brengen wij samen de toekomst nog meer in beweging!

Het team van Windkracht 5


Adhra, Anna Maria, Anu, Bram, Dick, Edwin, Ewoud, Gerhold, Goziëm,  Hans, Henriëtte, Jacoline, Keetie, Lieke, Maarten, Marieke, Naïma, Nancy, Onno, Ryco, Sandeep, Vinsent en Wendy