Nieuws

Volg ons LinkedIn

Nieuwe Breakfast Booster donderdag 9 maart. Warmtenetten: Wel of geen toekomst?

Op donderdag 9 maart van 08.30 – 09.30 uur organiseert Windkracht 5 een nieuwe online Breakfast Booster! Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze ontbijtsessie!

Warmtenetten zijn een hot topic in de energiesector. Welke innovaties zijn er gekoppeld aan het verduurzamen van warmte? En hoe duurzaam is warmte nu eigenlijk? Biedt de nieuwe Wet Collectieve Warmtevoorziening kansen of juist risico’s voor de versnelling van de energietransitie?

Gespreksleider Edwin Groot gaat tijdens deze Breakfast Booster met drie tafelgasten op zoek naar antwoorden op deze en nog veel meer prangende vragen.

Kom er achter hoe volgens Ernst Japikse, CEO van Ennatuurlijk, de beste resultaten kunnen worden bereikt in de  verduurzamingsopgave van warmte. En welke rol speelt het prijsplafond bij de warmtenetten?

Met Judith Koole, COO van Eteck, wordt uitvoerig ingegaan op de vraag of de prijs van warmtenetten moet worden losgekoppeld van de gasprijzen.

Abo Rassa, Senior Business Developer bij Invest-NL, neemt je mee in het belang van investeren in duurzame kansen voor de energietransitie op het gebied van warmte.

In een uur tijd komen allerlei factoren aan bod die van invloed zijn op de toekomst van de warmtenetten en de haalbaarheid van de klimaatdoelstelling voor de warmtebranche.

Wij nodigen je graag uit om mee te denken en online met ons mee te praten!

Klik hier en meld je nu aan