Naar de inhoud Naar de footer

Breakfast Booster: Waterstof, de heilige graal voor de energietransitie.. of toch niet?

Welke toekomstvisie hebben de tafelgasten op de ontwikkeling van waterstof op de toepassingsgebieden? En wat betekent het gebruik van waterstof als energiedrager vanaf de windmolenparken voor het totale energetische rendement? Tijdens deze Breakfast Booster gaat gespreksleider Edwin Groot met drie tafelgasten op zoek naar antwoorden op deze en meer prangende vragen. Ook het fysieke transport van waterstof komt aan bod; want zijn overal pijpleidingen nodig of zijn vaten een waardig alternatief? En wat betekent dit dan voor de veiligheid?

Kom er achter welke toekomstvisie op waterstof voor de energietransitie Carin Biegnolé ( Oprichter van Conversion en lid van Woman in Green Hydrogen) heeft. En laat je door tafelgast Andre Molengraaf (CEO H2Storage) meenemen in de ontwikkelingen van waterstof opslag en de rol van H2storage in de ontwikkeling van waterstof als geheel. Maria Fennis (CEO HyET Hydrogen en co-CEO HyET Sola) wil zich buigen over de toekomstvisie van waterstof als energiedrager.

Wij nodigen je graag uit op 8 juni om mee te denken en online met ons mee te praten. In een uur tijd komen allerlei factoren aan bod die van invloed zijn op de toekomst van waterstof als energiebron. Dit wil je toch niet missen!