Naar de inhoud Naar de footer

Wie zijn wij

Anu Kandpal : Consultant

Anu op LinkedIn

Mijn naam is Anu en ik heb een passie voor het implementeren van innovatieve vormen van duurzame praktijken. Omdat ik gezamenlijk met gelijkgestemden impact wil maken in de energiesector heb ik mij eind 2022 aangesloten bij het team van Windkracht 5.

Na mijn master in Supply Chain Management in Ierland en certificaat in Systems Thinking ben ik mij in diverse functies gaan focussen op duurzaamheid, ook als eigen ondernemer. Zo heb ik mijn eigen non-profit stichting opgezet om het bewustzijn op voedselverspilling te bevorderen. En heb ik een eigen cateringbedrijf opgericht gefocust op catering, kookworkshops en teambuilding. Dit sloot perfect aan bij mijn persoonlijke interesse in koken, filosofie en psychologie.

Ik ben opgegroeid in India en heb een diverse achtergrond in verschillende sectoren, landen en culturen. Daarnaast spreek ik veel talen. Hierdoor heb ik geleerd om problemen vanuit verschillende oogpunten te bekijken. Mijn kracht zit in het begrijpen van mensen, hun behoeften en het werken in groepsdynamiek. Een bijdrage leveren aan het bouwen van een betere toekomst geeft mij veel energie. Ik ben dan ook klaar om met Windkracht 5 verandering in de energiesector teweeg te brengen.