Naar de inhoud Naar de footer

Wie zijn wij

Adhra Ali : Senior Consultant

Adhra op LinkedIn

Mijn naam is Adhra, senior consultant bij Windkracht5. Ik heb mijn studie aan de TU Delft in de hernieuwbare energie afgerond en daarna drie jaar bij het Rijk gewerkt waar ik ervaring heb opgedaan met allerlei vraagstukken op het gebied van de energietransitie en circulariteit. In 2021 ben ik teruggekeerd naar de TU Delft, niet als student maar om als programma-ontwikkelaar te werken aan academische projecten in de energietoegang en circulariteit in lage- en middeninkomenslanden.

Een verbinder die zowel de taal van de techniek als de taal van de diplomatie spreekt, zo omschrijf ik mezelf. Door mijn bi-culturele achtergrond leer ik me moeiteloos te verplaatsen in verschillende denkraamwerken. Dit helpt me om belangen bij elkaar te brengen en gemeenschappelijke doelen te vinden. Dat resulteert dat ik altijd op zoek ben naar nieuwe manieren om mensen samen te brengen en tot innovatieve oplossingen te komen.

Duurzaamheid is voor mij een belangrijk thema en ik hoop dan ook dat hernieuwbare energie snel de norm wordt. Tot die tijd wil ik graag werken aan de toekomstbestendigheid van onze energie infrastructuur. Windkracht5! is hiervoor de ideale plek, omdat we ons richten op het versnellen van de energietransitie. Ik ben dan ook erg enthousiast om hier een bijdrage aan te gaan leveren.